Irina Bara s-a calificat în turul al doilea al calificărilor de la US Open

Jucătorea Irina Bara, locul 192 WTA, a profitat de abandonul Myrtillei Georges, poziţia 223 WTA, din setul decisiv şi se află la două victorii de accederea pe tabloul principal la US Open

199 afișări
Imaginea articolului Irina Bara s-a calificat în turul al doilea al calificărilor de la US Open

Irina Bara s-a calificat în turul al doilea al calificărilor de la US Open

Irina Bara şi-a adjudecat primul set în confruntarea cu Myrtille Georges, în mai puţin de o oră, cu 7-5. Jucătoarea franceză a revenit în al doilea set şi s-a impus cu 6-2. În decisiv, la scorul de 3-0 pentru Irina Bara, Myrtille Georges a abandonat.

Irina Bara va juca cu americanca Bernarda Pera, locul 146 WTA, în turul al doilea al calificărilor. Câştigătoarea se va lupta pentru un loc pe tabloul principal cu învingătoarea dintre Anna Blinkova (Rusia, locul 117 WTA) şi Anhelina Kalinina (Ucraina, locul 187 WTA). Turneul de la Flushing Meadows va debuta pe 28 august şi se va încheia în data de 10 septembrie, fiind dotat cu premii în valoare de 50,4 milioane dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici