Irina-Camelia Begu joacă sâmbătă în semifinale la Korea Open

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul unu şi locul 29 WTA, va evolua, sâmbătă, în semifinalele probei de simplu ale turneului de la Seul (Coreea de Sud).

237 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu joacă sâmbătă în semifinale la Korea Open

Irina-Camelia Begu joacă sâmbătă în semifinale la Korea Open (Imagine: Ovidiu Iordachi / Mediafax Foto)

Irina-Camelia Begu o va întâlni pe belgianca Alison Van Uytvank (Belgia), locul 58 WTA şi cap de serie numărul 8, în al doilea meci de pe terenul central.

Prima partida de pe central va fi cea dintre Aliaksandra Sasnovich (Belarus), locul 136 WTA, venită din calificări, şi Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), cap de serie numărul 2, şi va începe de la ora 06.00 (ora locală 12.00).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici