Irina-Camelia Begu o va întâlni, vineri, pe Maria Şarapova. Sportiva s-a calificat în turul doi la Wimbledon, la dublu

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul 29 şi locul 31 WTA, va juca vineri, în jurul orei 17.30, în turul trei la Wimbledon, împotriva rusoaicei Maria Şarapova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a anunţat site-ul oficial al competiţiei.

378 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu o va întâlni, vineri, pe Maria Şarapova. Sportiva s-a calificat în turul doi la Wimbledon, la dublu

Irina-Camelia Begu o va întâlni, vineri, pe Maria Şarapova (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Meciul va fi al doilea de pe terenul 1.

Begu şi Şarapova s-au mai întâlni o dată, în 2012, în turul I al turneului de la Madrid, când rusoaica s-a impus cu 6-0, 6-3.

Prima întâlnire de pe această arenă va fi, de la ora 15.00, Stan Wawrinka (Elveţia, nr.4) - Fernando Verdasco (Spania), din turul trei de pe tabloul masculin.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, va întâlni, în turul doi, cuplul Andre Begemann/Julian Knowle (Germania/Austria), în primul meci de pe terenul 6, de la ora 14.15.

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 9, va întâlni, în turul secund, cuplul Thomaz Bellucci/Guillermo Duran (Brazilia/Argentina), în primul meci de pe terenul 8, de la ora 14.15.

În primul tur al probei de dublu mixt, perechea Raluca-Ioana Olaru/Michael Venus (România/Noua Zeelandă) va întâlni, în meciul al treilea de pe terenul 7, cuplul Andre Sa/Lara Arruabarrena (Brazilia/Spania).

Irina-Camelia Begu s-a calificat în turul doi la Wimbledon, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Lara Arruabarrena (România/Spania) s-a calificat, joi, în turul doi al probei de dublu feminin de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

Begu şi Arruabarrena au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi 26 de minute, cuplul american Varvara Lepchenko/Christina McHale.

În turul doi, Irina-Camelia Begu şi Lara Arruabarrerna vor întâlni perechea australiană Jarmila Gajdosova/Ajla Tomljanovici, care a trecut, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-2, de cuplul Yung-Jan Chan/Jie Zheng (Taiwan/China), cap de serie numărul 13.

Calificarea în turul al doilea la dublu este recompensată la Wimbledon cu un premiu total de 13.750 de lire sterline (aproximativ 19.000 de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici