Irina-Camelia Begu s-a calificat în turul doi la Cincinnati

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 28 WTA, s-a calificat, luni, în turul doi la Cincinnati (SUA), turneu de categorie Premier 5 dotat cu premii în valoare totală de 2.701.240 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

717 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu s-a calificat în turul doi la Cincinnati

Irina-Camelia Begu (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Begu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi 34 de minute, pe Alize Cornet (Franţa), poziţia 27 în ierarhia mondială.

În turul doi, Irina-Camelia Begu o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Agnieszka Radwanska (Polonia), cap de serie numărul 13 şi locul 15 WTA, şi Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 41 în clasamentul mondial.

Begu s-a întâlnit de două ori cu Radwanska şi a pierdut ambele întâlniri, iar cu Schmiedlova a avut trei meciuri din care a câştigat unul şi a pierdut două.

Pentru calificarea în turul doi la Cincinnati, Irina-Camelia Begu va primi 60 de puncte WTA şi un cec în valoare de 14.160 de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici