Simona Halep, calificată direct în turul doi la Cincinnati. Ea o va întâlni pe Daniela Hantuchova sau pe Kristina Mladenovic

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, este califcată direct în turul al doilea al turneului de la Cinncinati, fază în care va juca împotriva învingătoarei din meciul Daniela Hantuchova (Slovacia), locul 67 WTA - Kristina Mladenovic (Franţa), locul 39 WTA.

729 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, calificată direct în turul doi la Cincinnati. Ea o va întâlni pe Daniela Hantuchova sau pe Kristina Mladenovic

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Simona Halep este pe partea de tablou a rusoaicei Maria Şarapova, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, pe care o poate întâlni în semifinale. Principala favorită este americanca Serena Williams, locul 1 WTA.

La acest turneu, din categoria Premier 5, participă pe tabloul pricipal şi Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, care va juca în primul tur cu Alize Cornet, locul 28 WTA.

În calificări la Cincinnati sunt înscrise Monica Niculescu, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 1, Alexandra Dulgheru, locul 49 WTA şi cap de serie numărul 5, şi Andreea Mitu, locul 74 WTA.

Până la această competiţie, Halep joacă, astăzi, de la ora 20.00, cu Sara Errani, locul 17 WTA, în semifinalele turneului de la Toronto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici