Israel - România, scor 1-2, într-un meci de pregătire disputat la Netanya

Echipa naţională de fotbal a României a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), selecţionata similară a Israelului, într-un meci de pregătire disputat la Netanya.

2702 afișări
Imaginea articolului Israel - România, scor 1-2, într-un meci de pregătire disputat la Netanya

Israel - România, scor 1-2, într-un meci de pregătire disputat la Netanya

Gazdele au deschis scorul în minutul 60, prin Hemed. Natcho a profitat de o minge pierdută de Deac în marginea careului României, a preluat şi l-a găsit excelent pe Hemed, în careu, cu o pasă cu exteriorul, iar acesta l-a lobat pe Niţă şi a deschis scorul la Netanya.

Nicolae Stanciu a egalat, însă, peste doar patru minute, învingându-l pe Harush cu un şut de la distanţă. Golul decisiv a fost înscris de George Ţucudean, în minutul 82, după ce a primit o pasă ideală de la Mitriţă şi apoi l-a lobat pe portarul advers.

Israel: Harush - Bitton, Taha, Tibi, Tawatha - Natch (Maman 80'), Kayal (Cohen 46') - Micha (Seba 46'), Melikson (Levi 46'), Ben Haim II (Einbinder 68') - Hemed (Turgeman 61'). Selecţioner: Alon Hazan.

România: Niţă - Benzar, Săpunaru, Grigore, Bancu - Pintilii (Anton 73'), R. Marin (Cicâldău 83') - Deac (Chipciu 61'), Grozav (Mitriţă 61'), Budescu (Stanciu 61') - Keşeru (Ţucudean 70'). Selecţioner: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Taha 31', Bitton 71'/Stanciu 81'.

Marţi, naţionala României va întâlni Suedia, de la 21:30, într-un nou meci amical, programat pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici