Italia, pământ românesc. Gabriela Ruse, victorie categorică în primul tur la Openul de la Roma

Gabriela Ruse este a doua româncă aflată în turul secund al turneului Masters 1000 de la Roma, după ce a învins-o în turul inaugural pe sportiva cehă Linda Fruhvirtova (55 WTA).

138 afișări
Imaginea articolului Italia, pământ românesc. Gabriela Ruse, victorie categorică în primul tur la Openul de la Roma

Italia, pământ românesc. Gabriela Ruse, victorie categorică în primul tur la openul de la Roma

Gabriela Ruse este a doua româncă ce obţine calificarea în turul secund al turneului Masters 1000 de la Roma, după ce a învins-o în turul inaugural pe sportiva cehă Linda Fruhvirtova (55 WTA). Venită din calificări, Ruse şi-a surclasat adversara, cu un categoric 6-1, 6-0.

Gabriela Ruse, momentan doar pe locul 152 în clasamentul mondial, nu a avut nici o problemă în a trece de Fruhvirtova, în doar o oră şi 3 minute, cedând un singur game, în primul set.

În turul doi, Gabriela Ruse o va întâlni pe favorita numărul 12, braziliana Beatriz Haddad Maia, în cursul zilei de joi.

Pentru prezenţa în turul secund, Ruse va fi recompensată cu 12.652 euro şi 35 puncte WTA.

În primul tur la Roma mai evoluează miercuri Sorana Cîrstea, în timp ce Irina Begu a devenit cap de serie numărul 31 şi va evolua direct în turul secund. În cursul zilei de miercuri, Ana Bogdan a obţinut la rândul ei calificarea în turul doi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici