Jan Urban, tehnicianul formaţiei Legia Varşovia: S-a calificat echipa mai bună

Tehnicianul formaţiei Legia Varşovia, Jan Urban, a declarat marţi seară, după remiza cu Steaua, scor 2-2, în urma căreia gruparea bucureşteană a acces în grupele Ligii Campionilor, că a obţinut calificarea echipa care a fost mai bună în dubla manşă din play-off.

652 afișări
Imaginea articolului Jan Urban, tehnicianul formaţiei Legia Varşovia: S-a calificat echipa mai bună

Jan Urban, tehnicianul formaţiei Legia Varşovia: S-a calificat echipa mai bună

"În mintea mea, eu nu cred că am pierdut acest meci. Primul gol a venit după o situaţie «unu la unu , în care jucătorul Stelei a depăşit fundaşul nostru, iar al doilea a venit după o greşeală a noastră la mijlocul terenului. Abia după aceea am jucat foarte dur. Adversarii noştri au fost mai relaxaţi şi noi am început cursa de urmărire. Steaua ştia însă că are un avantaj enorm în faţa noastră. Dacă este să privim per ansamblu, după dubla manşă s-a calificat echipa mai bună. Ei au mult mai mult potenţial faţă de noi, se vede cu ochiul liber calitatea pe care o au. Trebuie totuşi să analizăm ceea ce am făcut bun în ultimul an. După 12 ani de confruntări europene, vom fi o echipă mai bună", a spus Jan Urban, informează prosport.ro.

Portarul Duşan Kuciak a afirmat că Steaua a fost mai norocoasă şi de aceea a obţinut calificarea în grupele Ligii Campionilor. "Steaua nu merita să se califice, consider că fost prea norocoasă. Diferenţa dintre noi şi ei este că ei vând un jucător pe 10 milioane de euro şi noi vindem pe două milioane", a declarat Kuciak.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 2-2 (2-1), partida cu Legia Varşovia, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor şi s-a calificat în grupele competiţiei graţie golurilor mai multe marcate în Polonia (scor general 3-3). În meciul tur, disputat în urmă cu o săptămână pe Arena Naţională din Bucureşti, Steaua şi Legia au terminat tot la egalitate, scor 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici