Jean Pascal către Stevenson: Până şi Bute după două înfrângeri vinde mai multe bilete decât tine

Pugilistul canadian Jean Pascal l-a ironizat pe o reţea de socializare pe conaţionalul său Adonis Stevenson, după ce acesta a refuzat o confruntare directă, spunând că până şi Lucian Bute după două înfrângeri vinde mai multe bilete decât el.

155 afișări
Imaginea articolului Jean Pascal către Stevenson: Până şi Bute după două înfrângeri vinde mai multe bilete decât tine

Jean Pascal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jean Pascal şi Adonis Stevenson sunt originari din Haiti, dar sunt stabiliţi în Canada, informează thaboxingvoice.com. Cei doi s-au încurajat reciproc la meciuri, însă relaţia de amiciţie s-a răcit după ce Jean Pascal l-a provocat pe Stevenson la un meci, însă acesta din urmă a refuzat.

Pascal a notat pe o reţea de socializare că Stevenson nu poate concura cu el sau cu Lucian Bute la numărul de bilete vândute. "E simplu, frate. Sunt mult mai popular decât tine. Asta e!! Până şi Bute după două înfrângeri vinde mai mult decât tine", a scris Pascal.

Lucian Bute, în vârstă de 34 de ani, a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

La 26 mai 2012, Bute a suferit prima înfrângere la profesionişti, în faţa britanicului Carl Froch, şi a pierdut centura IBF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici