Jean Pascal despre meciul cu Lucian Bute: În Montreal doar unul poate fi şeful şi eu sunt acela

Pugilistul canadian de origine haitiană, Jean Pascal, a declarat că toată lumea vorbeşte despre partida cu Lucian Bute din 25 mai şi a precizat că în Montreal pot fi doi campioni, însă doar unul poate fi "şeful", iar el este acela.

532 afișări
Imaginea articolului Jean Pascal despre meciul cu Lucian Bute: În Montreal doar unul poate fi şeful şi eu sunt acela

Jean Pascal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Va fi o luptă frumoasă. Au trecut cam cinci ani de când «alerg» după Lucian Bute. Urmăream acest meci pentru fani, nu pentru mine, pentru că putem avea doi campioni în oraş, însă numai unul poate fi şeful, iar eu sunt acela. O să le arăt fanilor că eu sunt bărbatul în oraşul meu", a spus Pascal,citat de boxingscene.com.

Jean Pascal a menţionat că oraşul Montreal abia aşteaptă partida dintre el şi Bute. "E o nebunie. Oraşul parcă a luat foc. Pentru noi, canadienii, acest meci e precum Mayweather - Pacquaio. E ca Super Bowl-ul. Acest meci e o nebunie. Va fi cel mai mare meci din istoria boxului canadian şi voi câştiga într-un stil mare", a completat pugilistul de origine haitiană.

Lucian Bute va boxa la 25 mai cu canadianul Jean Pascal. Bute şi Pascal vor boxa în Centre Bell din Montreal, pentru centura WBC Diamond, onoare rezervată confruntărilor de prestigiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici