Jean Pascal la spital, din cauza unei toxiinfecţii alimentare

Pugilistul canadian Jean Pascal, care ar fi trebuit să boxeze cu Lucian Bute la 25 mai, a fost spitalizat, miercuri, el suferind o toxiinfecţie alimentară.

66 afișări
Imaginea articolului Jean Pascal la spital, din cauza unei toxiinfecţii alimentare

Jean Pascal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit huffingtonpost.ca, Pascal şi-a fi pierdut cunoştinţa pentru scurt timp, miercuri, în jurul prânzului. El însuşi a contactat apoi serviciile de urgenţă, fiind transportat cu ambulanţa la un spital din Laval. Pugilistul a fost ţinut sub observaţie timp de câteva ore.

"Am vorbit cu medicul nostru, Francis Fontaine, care mi-a confirmat diagnosticul. Chiar dacă se simte mai bine, Jean trebuie să fie ţinut sub observaţie", a declarat promotorul Yvon Michel.

Jean Pascal ar fi trebuit să boxeze cu Lucian Bute la 25 mai, dar meciul a fost amânat din cauza unei accidentări a lui Bute. Românul a fost operat la braţul stâng, la 9 mai, iar la 13 mai InterBox a anunţat că pentru eventuala reprogramare a meciului au fost rezervate datele de 7 decembrie 2013 şi 25 ianuarie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici