Jesus Vallejo revine la Real Madrid în locul lui Pepe care părăseşte după 10 ani gruparea pregătită de Zidane

Fotbalistul spaniol Jesus Vallejo, în vârstă de 20 de ani, va fi înlocuitorul lui Pepe la Real Madrid, din sezonul următor, a anunţat luni campioana Spaniei şi a Europei, scrie Marca.

239 afișări
Imaginea articolului Jesus Vallejo revine la Real Madrid în locul lui Pepe care părăseşte după 10 ani gruparea pregătită de Zidane

Jesus Vallejo revine la Real Madrid în locul lui Pepe care părăseşte după 10 ani gruparea pregătită de Zidane

Fundaşul central a fost împrumutat în sezonul recent încheiat la Eintracht Frankurt, în Germania, unde a jucat 27 de meciuri, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă, adunând un total de 2.265 de minute jucate. Vallejo este perceput drept înlocuitorul perfect pentru Pepe, căruia nu i-a mai fost prelungit contractul şi a părăsit gruparea pregătită de Zinedine Zidane după 10 ani.

Chiar dacă a fost împrumutat în Bundesliga, cele două părţi, fotbalistul şi clubul spaniol, au ţinut permanent legătura, oficialii madrileni încercând să se asigure că Vallejo se dezvoltă în direcţia potrivită. În acest moment, Raphael Varane, Nacho Fernandez şi Sergio Ramos sunt variantele pe care le are la dispoziţie Zinedine Zidane în centrul defensivei.

Crescut la Real Zaragoza, unde şi-a făcut şi junioratul, Jesus Vallejo a fost cumpărat de Real Madrid în 2015, pentru cinci milioane de euro, şi a mai fost lăsat împrumut la clubul spaniol încă un sezon, după care s-a mutat în Germania, la Frankfurt, cu care a jucat finala Cupei, pierdută în faţa Borussiei Dortmund, scor 1-2, la Berlin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici