Lovitura verii pe piaţa transferurilor: Juventus îl vrea pe Iniesta. Câţi bani au oferit italienii

Juventus încearcă un transfer extrem de important în această vară. Finalista UEFA Champions League vrea să-l aducă pe Andres Iniesta de la Barcelona.

353 afișări
Imaginea articolului Lovitura verii pe piaţa transferurilor: Juventus îl vrea pe Iniesta. Câţi bani au oferit italienii

Lovitura verii pe piaţa transferurilor: Juventus îl vrea pe Iniesta. Câţi bani au oferit italienii

Potrivit presei italiene, campioana din Serie A vrea să dea o lovitură în perioada de mercato, aşa cum a făcut în trecut prin aducerile lui Pirlo sau Dani Alves, jucători trecuţi de prima tinereţe, dar care s-au dovedit a fi extrem de importanţi în echipă.

Iniesta a ajuns la 32 de ani şi mai are contract cu Barcelona până la finalul sezonului următor. Cum gruparea catalană şi-a schimbat antrenorul, iar mijlocaşul nu mai face parte din planurile de viitor ale echipei, italienii îi oferă un salariu de 6 milioane de euro pe an.

Chiar dacă salariul său pe Camp Nou este de 8,5 milioane de euro, cele mai importante oferte primite de Iniesta până acum au fost din China şi Statele Unite ale Americii şi nu au depăşit 5 milioane de euro pe sezon.

Iniesta se află la Barcelona din 2000. În sezonul 2002-2003 a făcut pasul către prima echipă a clubului şi a strâns până în acest moment 630 de meciuri şi 55 de goluri în tricoul blaugrana. A câştigat opt titluri de campion cu Barcelona, patru trofee UEFA Champions League, trei Supercupe ale Europei, cinci Cupe ale Spaniei şi şapte Supercupe. Cu naţionala Spaniei a câştigat de două ori Campionatul European (2008, 2012) şi o dată Campionatul Mondial, în 2010.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici