JO 2018 Sportiva olandeză Ireen Wust a devenit cea mai titrată patinatoare din istoria Jocurilor Olimpice

Sportiva olandeză Ireen Wust a cucerit, luni, medalia de aur la patinaj viteză, în proba de 1.500 de metri de la PyeongChang 2018, şi a devenit cea mai titrată patinatoare din istoria Jocurilor Olimpice, informează BBC.

978 afișări
Imaginea articolului JO 2018 Sportiva olandeză Ireen Wust a devenit cea mai titrată patinatoare din istoria Jocurilor Olimpice

Sportiva olandeză Ireen Wust a devenit cea mai titrată patinatoare din istoria Jocurilor Olimpice

Wust a fost urmată, în proba de 1.500 de metri, de japoneza Miho Takagi şi de o altă sportivă din Olanda, Marrit Leenstra.

Este cea de-a zecea medalie olimpică obţinută de Ireen Wust. În vârstă de 31 de ani, patinatoarea olandeză mai are în palmares patru medalii de aur, patru de argint şi una de bronz, cucerite la ediţiile din 2006, 2010 şi 2014.

Pană acum, Wust se afla la egalitate cu sportiva germană Claudia Pechstein, care a câştigat nouă medalii în perioada 1992-2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici