Jo Jo Dan: Sper să-i transform pe suporterii lui Brook în fanii mei la finalul meciului

Pugilistul Ionuţ Ion, alias Jo Jo Dan, a declarat că va fi mai motivat să-l învingă pe englezul Kell Brook în meciul pe care îl va disputa, sâmbătă, la Sheffield, în care se pune în joc titlul mondial IBF la semimijlocie, când va auzi încurajările adresate sportivului britanic.

154 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan: Sper să-i transform pe suporterii lui Brook în fanii mei la finalul meciului

Jo Jo Dan: Sper să-i transform pe suporterii lui Brook în fanii mei la finalul meciului (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Cred că mă puteţi numi luptătorul de pe drum (n.r. Road Warrior). Nu este ceva nou pentru mine (n.r. - să lupte pe terenul adversarului), nu mă deranjează în niciun fel. Dacă vă gândiţi, acum toată presiunea este pe Kell Brook. Sunt conştient că beneficiază de avantajul terenului propriu, că va avea fanii alături, dar voi încerca să-i fac suporterii mei prin evoluţia mea. În ring vom fi doar noi şi arbitrul. Când el va fi încurajat, eu voi fi motivat să lupt mai bine", a spus Jo Jo Dan.

Jo Jo Dan a afirmat că pentru această partidă a avut parte de cea mai bună pregătire din carieră. "Am avut parte de nouă săptămâni de cantonament pentru acest meci, de departe cea mai bună perioadă de pregătire din toate timpurile. Sunt pregătit foarte bine. Pe 28 martie voi fi sută la sută pregătit pentru această provocare", a completat Dan.

Românul va fi încurajat de zece prieteni apropiaţi şi de membri ai familiei la meciul pe care îl va disputa, sâmbătă, la Motorpoint Arena din Sheffield, contra englezului Kell Brook, în care se pune în joc titlul mondial IBF la semimijlocie.

Ion Ionuţ alias Jo Jo Dan (34 de victorii, 2 înfrângerii, 18 KO) va boxa, la 28 martie, la Motorpoint Arena din Sheffield, cu Kell Brook (33-0, 22 KO), într-o partidă în care boxerul britanic îşi va pune în joc centura IBF la categoria semimijlocie. Capacitatea arenei este de 10.000 de locuri, toate biletele fiind vândute deja.

Originar din Sheffield, Brook, 28 de ani, a câştigat titlul IBF în luna august 2014, după ce l-a învins la puncte pe americanul Shawn Porter. Jo Jo Dan l-a învins, la 20 decembrie 2014, la puncte pe canadianul Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Cu această victorie, Jo Jo Dan a devenit primul şalanger la categoria semimijlocie IBF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici