Jo Jo Dan va boxa cu Kell Brook pentru titlul IBF

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan (34 de victorii, 2 înfrângerii, 18 KO), va boxa, la 28 martie, la Motorpoint Arena din Sheffield, cu Kell Brook (33-0, 22 KO), într-o partidă în care boxerul britanic îşi va pune în joc centura IBF la categoria semimijlocie, informează boxingscene.com.

167 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan va boxa cu Kell Brook pentru titlul IBF

Jo Jo Dan va boxa cu Kell Brook pentru titlul IBF (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Anunţul oficial al acestei întâlniri, pentru care s-a negociat în mai multe rânduri, va fi făcut în cursul zilei de joi, într-o conferinţă de presă, a adăugat sursa citată.

Originar din Sheffield, Brook, 28 de ani, a câştigat titlul IBF în luna august 2014, după ce l-a învins la puncte pe americanul Shawn Porter.

Jo Jo Dan l-a învins, la 20 decembrie 2014, la puncte pe canadianul Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Cu această victorie, Jo Jo Dan a devenit primul challenger la categoria semimijlocie IBF, titlu deţinut de englezul Kell Brook.

Românul a mai fost adversarul lui Kevin Bizier în noiembrie 2013, când s-a impus tot la puncte în faţa canadianului, obţinând centurile NABA şi IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici