Joan Laporta şi FC Barcelona anunţă vânzarea a 24,5% din drepturile Barça Studio. Suma obţinută

  • Joan Laporta, preşedintele clubului FC Barcelona a vorbit luni, în timpul prezentării noului jucător Jules Koundé, despre problemele financiare ale clubul pe care îl conduce.
  • El a anunţat că bugetul catalanilor s-a suplimentat cu suma de 100 de milioane de euro.
3504 afișări
Imaginea articolului Joan Laporta şi FC Barcelona anunţă vânzarea a 24,5% din drepturile Barça Studio. Suma obţinută

Suma provine din vânzarea a 24,5% din drepturile Barça Studio către socios.com pentru o perioadă de 25 de ani.

În comunicatul postat pe pagina oficială se precizează că „FC Barcelona anunţă vânzarea a 24,5% din Barça Studios către compania Socios.com pentru 100 de milioane de euro pentru a accelera strategia clubului în domeniul audiovizualului, blockchain, NFT şi Web.3.

Vânzarea a fost făcută în conformitate cu autorizaţia Adunării Generale a membrilor FC Barcelona, care a avut loc la 23 octombrie anul trecut.”

Această suplimentare de capital de lucru va echilibra conturile clubului, după numeroasele achiziţii făcute în timpul verii:

Preşedintele Laporta a explicat că a avut autorizaţia adunării generale pentru 49%, din care o tranşă de 24,5% a fost cedată acum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici