JOCURILE OLIMPICE 2012: Alin Moldoveanu va fi recompensat de Consiliul Judeţean Iaşi cu 10.000 de lei pentru medalia de aur

Consiliul Judeţean Iaşi va acorda un premiu de 10.000 de lei sportivului Alin Moldoveanu, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra, propunerea venind din partea consilierului PDL Cătălin Moroşanu, luptător K1.

988 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Alin Moldoveanu va fi recompensat de Consiliul Judeţean Iaşi cu 10.000 de lei pentru medalia de aur

JOCURILE OLIMPICE 2012: Alin Moldoveanu va fi recompensat de Consiliul Judeţean Iaşi cu 10.000 de lei pentru medalia de aur (Imagine: www.london2012.com)

Consilierul judeţean PDL Cătălin Moroşanu, luptător K1, a propus, joi, în şedinţa Consiliului Judeţean Iaşi, acordarea unui premiu de 10.000 de lei pentru sportivul Alin Moldoveanu, legitimat la clubul Omega Tehnoton din Iaşi, proaspăt medaliat cu aur la proba de tir din cadrul jocurilor olimpice.

"Alin Moldoveanu a reprezentat şi Iaşiul la Olimpiadă. El este dublu legitimat, la cluburi din Bucureşti şi Iaşi. Am întocmit un proiect de hotărâre pentru acordarea unui premiu de 10.000 lei pentru perfomanţa obţinută", a spus Cătălin Moroşanu, la finalul şedinţei de joi a CJ Iaşi.

Preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, s-a arătat de acord cu această propunere, arătând că răsplata pe care i-o poate oferi Iaşiul lui Alin Moldoveanu este încă mică în comparaţie cu perfomanţa obţinută de acesta.

"Alin Moldoveanu este singurul sportiv care a obţinut până acum medalia de aur la Jocurile Olimpice. El este singurul ieşean care poartă cu mare cinste peste hotare numele unui club şi a unei fabrici ieşene. Este o mare onoare pentru noi să-i putem acorda acest premiu", a declarat Adomniţei.

Sportivul Alin Moldoveanu ar putea fi răsplătit şi de Consiliul Local, după ce deputatul PDL Cristina Dobre a propus primăriei ieşene acordarea titlului de cetăţean de onoare al municipiului pentru proaspătul medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici