Jocurile Olimpice de la Londra: Tragerea la sorţi a competiţiilor de gimnastică, în 24 februarie

Federaţia Internaţională de Gimnastică a anunţat, vineri, că tragerea la sorţi din cadrul competiţiilor de gimnastică artistică, ritmică şi trampolină, va avea loc în 24 februarie.

222 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Londra: Tragerea la sorţi a competiţiilor de gimnastică, în 24 februarie

Jocurile Olimpice de la Londra: Tragerea la sorţi a competiţiilor de gimnastică, în 24 februarie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ceremonia este programată în Elveţia, la Lausanne, începând cu ora 14.00 (ora României), la sediul FIG. Tragerea la sorţi va fi efectuată în prezenţa directorilor tehnici la gimnastică artistică (feminin şi masculin), gimnastic ritmică şi trampolină.

FIG a mai anunţat oficial că numărul total al gimnaştilor prezenţi la Jocurile Olimpice va fi de 324, din care câte 98 la gimnastică artistică (feminină şi masculină), 96 la gimnastică ritmică şi 32 la trampolină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici