John O'Shea a fost numit selecţioner interimar al Irlandei

Fostul fundaş al lui Manchester United, John O'Shea, a fost numit antrenor interimar al echipei naţionale de fotbal masculin a Irlandei înaintea meciurilor internaţionale amicale de luna viitoare cu Belgia şi Elveţia, a anunţat miercuri federaţia irlandeză (FAI).

55 afișări
Imaginea articolului John O'Shea a fost numit selecţioner interimar al Irlandei

John O'Shea a fost numit selecţioner interimar al Irlandei. Sursa foto: X/@IrelandFootball

O'Shea, în vârstă de 42 de ani, a câştigat cinci titluri în Premier League cu United şi a strâns 118 selecţii pentru Irlanda.

"Va fi o onoare incredibilă să conduc echipa în fereastra internaţională din martie", a declarat O'Shea într-un comunicat, citat de Reuters.

"După cum toată lumea va şti, am avut întotdeauna o mândrie imensă de a-mi reprezenta ţara, fie că a fost în timpul carierei mele de jucător, fie că, foarte recent, am făcut parte din staff-ul de antrenori al echipei masculine de seniori şi al echipei Under-21.

"Am o mare încredere în acest grup de jucători pentru a câştiga meciuri de fotbal şi aştept cu nerăbdare câteva rezultate pozitive."

FAI a declarat că va anunţa un antrenor principal permanent în aprilie. Stephen Kenny şi-a părăsit rolul de selecţioner al Irlandei în noiembrie, după ratarea calificării la Euro 2024.

O'Shea va fi ajutat în timpul ferestrei internaţionale de către antrenorul secund al lui Crystal Palace, Paddy McCarthy.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici