Jucătorii naţionalei Braziliei, udaţi în timpul antrenamentului

Sistemul de aspersoare de la stadionul din Brasilia s-a declanşat într-un mod necontrolat, vineri, în timpul antrenamentului naţionalei braziliene, cu o zi înainte de meciul cu Japonia, din deschiderea Cupei Confederaţiilor.

100 afișări
Imaginea articolului Jucătorii naţionalei Braziliei, udaţi în timpul antrenamentului

Jucătorii naţionalei Braziliei, udaţi în timpul antrenamentului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un grup de jucători care exersau pase a fost udat de jeturile de apă.

Antrenamentul s-a reluat după cinci minute, când aspersoarele au fost oprite.

Stadionul din Brasilia, cu o capacitate de 71.000 de locuri, a fost inaugurat în data de 18 mai. Pentru construirea arenei s-au cheltuit 365 de milioane de euro.

Vineri dimineaţă, aproximativ 400 de manifestanţi au ars pneuri şi au blocat timp de mai multe ore căile de acces către stadionul din Brasilia, protestând faţă de lipsa locuinţelor şi faţă de costurile pregătirilor pentru Cupa Confederaţiilor, Cupa Mondială şi Jocurile Olimpice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici