Jucătorii nevaccinaţi mai au o şansă să participe la Australian Open. Organizatorii au dezvăluit noi criterii

Deşi organizatorii Openului Australiei au declarat că jucătorii trebuie să fie complet vaccinaţi pentru a participa la eveniment, aceştia au dezvăluit o listă de criterii care vor permite unor jucători nevaccinaţi să concureze la primul Grand Slam al sezonului.

4304 afișări
Imaginea articolului Jucătorii nevaccinaţi mai au o şansă să participe la Australian Open. Organizatorii au dezvăluit noi criterii

Jucătorii nevaccinaţi mai au o şansă să participe la Australian Open. Organizatorii au dezvăluit noi criterii

Printre excepţiile enumerate se află posibilele antecedente cu reacţii alergice la toate vaccinurile Covid-19 aprobate sau „reacţii adverse grave” legate de prima doză a unui vaccin aprobat, care au dus la spitalizare, la un handicap sau la o incapacitate semnificativă.

De asemenea, vor fi acceptaţi la turneu acei jucători care suferă în prezent de o afecţiune medicală acută sau care, în ultimele şase luni, au suferit de o boală cardiacă inflamatorie.

În plus, jucătoarele care sunt însărcinate şi care suferă de o afecţiune medicală cronică sau care au un istoric familial de reacţii adverse, nu vor putea beneficia de o scutire medicală din aceste motive.

Sportivii care călătoresc în Australia trebuie să facă un test Covid-19 înainte de zbor şi la aterizare.

Tennis Australia îi îndeamnă în continuare pe jucători să folosească unul dintre zborurile lor charter pentru a minimiza riscul unor posibile infecţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici