Jucătorii rapidişti au încasat câte 1.000 de euro, reprezentând o parte din salariul pe luna iunie

FC Rapid a virat, luni, în contul jucătorilor şi antrenorilor câte 1.000 de euro, reprezentând o parte din salariul pe luna iunie, ceilalţi angajaţi din cadrul clubului încasând 80 la sută din retribuţiile aferente aceleiaşi luni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării giuleştene.

81 afișări
Imaginea articolului Jucătorii rapidişti au încasat câte 1.000 de euro, reprezentând o parte din salariul pe luna iunie

Jucătorii rapidişti au încasat câte 1.000 de euro, reprezentând o parte din salariul pe luna iunie (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

Clubul a încasat, la 17 iulie, de la Liga Profesionistă de Fotbal, un avans de 100.000 de euro din prima tranşă din drepturile TV aferente sezonului 2014-2015. Din această sumă, 20.000 de euro au fost opriţi pentru organizarea meciurilor următoare, conform înţelegerii cu LPF, iar 80.000 de euro au fost împărţiţi jucătorilor şi angajaţilor după scăderea taxelor către stat.

Câte 1.000 de euro au încasat toţi cei aproximativ 25 de jucători aflaţi sub contract în luna iunie cu Rapid, precum şi antrenorul Viorel Moldovan şi staful său. Fotbaliştii care aveau retribuţii lunare sub 1.000 de euro au încasat salariul întreg.

Jucătorii rapidişti au primit ultimii bani în luna martie, când au încasat aproximativ 40 la sută din restanţele salariale de până la acel moment.

Conform surselor citate, acum FC Rapid are datorii curente către jucători de peste 1 milion de euro, sumă la care se adaugă 800.000 de euro reprezentând contribuţii de asigurări sociale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici