Jucătorii rapidişti au încasat salariul pe luna septembrie

Conducerea FC Rapid a virat în contul jucătorilor şi membrilor stafului tehnic salariul pe luna septembrie, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării giuleştene.

79 afișări
Imaginea articolului Jucătorii rapidişti au încasat salariul pe luna septembrie

Jucătorii rapidişti au încasat salariul pe luna septembrie (Imagine: Toni Salabasev/Mediafax Foto)

"Ieri s-au făcut plăţi către o parte dintre jucători, iar astăzi către ceilalţi, precum şi către membrii stafului tehnic. S-a plătit salariul aferent lunii septembrie", au afirmat sursele citate.

Cu toate acestea, jucătorii şi angajaţii FC Rapid au în continuare de primit restanţe salariale pe mai multe luni.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, anunţase, joi, că în perioada următoare va achita la zi salariile jucătorilor legitimaţi în prezent la formaţia giuleşteană. "Urmează să semnăm nişte acorduri şi le vom plăti toate salariile la zi celor care sunt legitimaţi, care joacă azi pentru Rapid", a spus Moraru.

Jucătorii care au evoluat şi în sezonul precedent la Rapid au restanţe contractuale între 4 şi 9 luni, iar antrenorul principal Marian Rada dezvăluia săptămâna trecută că are de primit 14 salarii.

Clubul Rapid traversează o acută criză financiară după ce la 7 decembrie 2012 a intrat în procedură de insolvenţă. Aceste probleme au continuat chiar dacă din această vară pachetul majoritar de acţiuni al clubului a fost preluat de omul de afaceri basarabean Valerii Moraru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici