Jucătorii Stelei nu au mai sărbătorit câştigarea titlului în Parcul Izvor

Jucătorii echipei Steaua, care au plecat cu un autocar descoperit de la Arena Naţională, nu au mai sărbătorit câştigarea titlului în Parcul Izvor, vineri seară, deoarece în locul respectiv nu era niciun suporter.

196 afișări
Imaginea articolului Jucătorii Stelei nu au mai sărbătorit câştigarea titlului în Parcul Izvor

Jucătorii Stelei nu au mai sărbătorit câştigarea titlului în Parcul Izvor (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

În momentul în care autocarul a trecut pe la Parcul Izvor, în zonă se aflau doar jandarmi şi poliţişti.

Autocarul nu a mai oprit, iar jucătorii Stelei au plecat la un restaurant din zona Militari pentru a sărbători câştigarea campionatului României.

Echipa Steaua a primit trofeul de campioană şi s-a bucurat alături de fani, marţi seară, după ultimul meci al sezonului, cu Oţelul Galaţi, disputat pe Arena Naţională.

Tot pe Arena Naţională, Steaua a pierdut, vineri seară, finala Cupei României, în faţa vicecampioanei Astra Giurgiu, scor 2-4 după loviturile de departajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici