Judoka Lidia Marin, medalie de bronz la Campionatul Mondial de cadeţi de la Sarajevo

Judoka Lidia Marin a cucerit, miercuri, medalia de bronz la categoria 40 de kilograme, la Campionatul Mondial rezervat cadeţilor, de la Sarajevo.

126 afișări
Imaginea articolului Judoka Lidia Marin, medalie de bronz la Campionatul Mondial de cadeţi de la Sarajevo

Judoka Lidia Marin, medalie de bronz la Campionatul Mondial de cadeţi de la Sarajevo (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Lidia Marin a câştigat grupa A la categoria 40 de kilograme, după un prim tur liber şi victorie în faţa unei adversare din Tunisia, dar în semifinale a fost învinsă de sportiva Oidovchimed Baasansuren (Mongolia), intrând în recalificări.

În această fază, Lidia Marin a învins-o pe Nursulu Ieralieva (Kazahstan), cucerind medalia de bronz a categoriei 40 de kilograme.

Campionatul Mondial de judo de la Sarajevo are loc în perioada 5-9 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici