Juristul CSA Steaua Bucureşti, blocat în trafic şi ameninţat de cinci persoane

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, implicat în procesul prin care Armata încearcă să-l oblige pe George Becali să plătească pentru folosirea abuzivă a brandului, a fost agresat şi ameninţat în trafic de indivizi care i-au cerut să renunţe la acţiunile în justiţie.

6448 afișări
Imaginea articolului Juristul CSA Steaua Bucureşti, blocat în trafic şi ameninţat de cinci persoane

Juristul CSA Steaua Bucureşti, blocat în trafic şi ameninţat de cinci persoane

Întâmplarea, relatată de cei de la Libertatea.ro, a fost povestită în amănunt pentru ProSport chiar de către Florin Talpan.

„Eu nu mai merg cu maşina prin Bucureşti de câţiva ani. Nu mi-e frică şi nu sunt intimidat de astfel de lucruri, dar în urmă cu vreo doi ani am avut un incident asemănător, de atunci evit să merg cu maşina tocmai pentru a evita cine ştie ce înscenare. Acum vreo două săptămâni eram în maşina unui prieten când am fost blocaţi în trafic. A fost ca în filmele cu mafioţi, nu mi-a venit să cred. Vreo cinci inşi. O maşină s-a aşezat în faţa noastră, ne-a blocat. Am încercat să ieşim, dar o alta ne-a blocat şi în spate. Cei din faţă au dat în marşarier şi ne-au tamponat. Au coborât din cele două maşini vreo cinci indivizi care au început să ne înjure şi să ne ameninţe. M-au somat să renunţ la acţiunile în justiţie, să-l las pe Becali şi clubul lui“, a mărturisit Talpan pentru ProSport.

Acesta spune că reacţia autorităţilor a fost stupefiantă: „Am chemat poliţia locală. Cei care au venit au refuzat, pur şi simplu, să îi identifice pe agresori! Nu-mi venea să cred cum au reacţionat! Aceştia sunt oamenii care ar trebui să ne păzească pe noi, cetăţenii României“, a conchis oficialul MApN pentru ProSport.

Conform celor de la Libertatea.ro, cei doi poliţişti locali au încercat să-l determine pe Talpan să semneze un proces verbal în care scriseseră că părţile s-au înţeles amiabil. Colonelul a refuzat muşamalizarea incidentului şi a depus plângere. Şoferul automobilului în care se afla Talpan a depus, şi el, o plângere la Secţia 25.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici