Kim Yu-na a câştigat titlul mondial la patinaj artistic

Sportiva sud-coreeană Kim Yu-na a câştigat titlul mondial la patinaj artistic pentru a doua oară în carieră, cu un total de 218,37 puncte, sâmbătă, la London (Canada).

179 afișări
Imaginea articolului Kim Yu-na a câştigat titlul mondial la patinaj artistic

Kim Yu-na (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Patinatoarea italiană Carolina Kostner, deţinătoarea titlului, a ocupat locul doi, cu 197,49 puncte, bronzul revenind japonezei Mao Asada (196,47 puncte).

Kim Yu-na, în vârstă de 22 de ani, un adevărat idol în ţara sa, a patinat pe muzica din filmul "Les Misérables", realizând un program liber fără greşeală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici