Kvitova e în turul 3 la Wimbledon

Petra Kvitova, de două ori campioană, s-a calificat vineri în turul al treilea la Wimbledon, a noua favorită eliminând-o pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich, cu 6-2 6-2, pe un Teren 2 însorit, după ce în primele 5 zile a plouat de fiecare dată.

102 afișări
Imaginea articolului Kvitova e în turul 3 la Wimbledon

Wikipedia Commons

Cehoaica în vârstă de 33 de ani, care a triumfat în 2011 şi 2014, a trecut o singură dată de turul al treilea, după a doua sa victorie pe iarba londoneză. De data aceasta nu a fost nevoie să se întrebuinţeze excesiv, într-o partidă plină de erori, majoritatea din partea lui Sasnovich, care nu a trecut niciodată de turul al patrulea la un Grand Slam, în 10 ani de încercări.

Kvitova s-a încălzit pentru Wimbledon cu un titlu pe iarbă la Berlin şi, deşi au făcut schimb de break-uri la începutul meciului, cehoaica a părut mereu să fie în avantaj şi a făcut break-ul pentru 4-2, iar Sasnovich şi-a cedat din nou serviciul, încheind cu o dublă greşeală, pentru a pierde primul set.

Bielorusa a dat semne de revenire în setul al doilea, dar nu a durat mult, deoarece numărul de erori a rămas ridicat în faţa loviturilor adânci şi precise ale Kvitovei, favorita impusnându-se în 74 de minute.

"Întotdeauna este dificil să joci împotriva ei, întotdeauna este o bătălie, şi sunt fericită că am găsit cumva o cale şi am trecut", a declarat Kvitova după meci.

"Mi-a plăcut foarte mult. Nu ştii niciodată cât timp poţi juca, dar îmi doresc să nu se termine niciodată - tot sprijinul este întotdeauna uimitor."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici