Tânăr şi de neoprit - La doar 15 ani, Youssoufa Moukoko va juca în Champions League pentru Dortmund

  • Youssoufa Moukoko s-a născut pe 20 noiembrie 2004
  • Noua regulă adoptată de Bundesliga se numeşte „Regula Moukoko”
  • Youssoufa Moukoko are 134 de goluri în 86 de meciuri la categoriile de tineret
700 afișări
Imaginea articolului Tânăr şi de neoprit - La doar 15 ani, Youssoufa Moukoko va juca în Champions League pentru Dortmund

FOTO: Profimedia

Nici Messi şi Ronaldo nu visau să joace aşa la doar 15 ani. Youssoufa Moukoko a fost inclus de Borussia Dortmund pe lista UEFA pentru noul sezon de Champions League şi poate deveni cel mai tânăr fotbalist care joacă în Liga Campionilor.

În Germania s-au făcut deja modificări de regulament pentru el. Bundesliga a modificat vârsta minimă la care un jucător poate debuta, de la 16 ani şi jumătate la doar 16 ani. Astfel, Moukoko poate debuta şi în campionatul Germaniei în noiembrie.

Marile branduri se bat deja pe noua senzaţie de la Dortmund. Anul trecut, Moukoko a semnat un contract de sponsorizare pe 10 ani cu Nike, în valoare de 10 milioane de euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici