Larisa Iordache, trei titluri naţionale în finalele pe aparate, la CN de gimnastică

Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, duminică, trei titluri naţionale în finalele pe aparate, la sărituri, paralele şi sol, iar medaliile de aur la masculin fiind împărţite între Cristian Băţagă, Marius Berbecar, Andrei Muntean şi Clad Cotuna, la Campionatele Naţionale de gimnastică, de la Bucureşti.

168 afișări
Imaginea articolului Larisa Iordache, trei titluri naţionale în finalele pe aparate, la CN de gimnastică

Larisa Iordache (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Larisa Iordache (Dinamo Bucureşti) a devenit campioană naţională în finale la sărituri (14.425), paralele (14.750) şi sol (15.150). Finala la bârnă a fost câştigată de Andreea Munteanu (CSN Cetate Deva, 15.325).

La masculin, finala de la sol a fost câştigată de Cristian Băţagă (CSM Bistriţa, 15.150), cea de la sărituri a avut doi medaliaţi cu aur, la egalitate (14.600), Andrei Muntean (Dinamo Bucureşti) şi Marius Berbecar (CSM Bistriţa), celelalte titluri naţionale fiind cucerite de Cristian Băţagă (cal cu mânere, 15-175), Andrei Muntean (inele, 15.600), Marius Berbecar (paralele, 15.600), Vlad Cotuna (CSM Lugoj, bară fixă, 14.200).

Sâmbătă, în finală la individual-compus, medalia de aur a fost câştigată de Larisa Iordache (59.650 puncte, Dinamo Bucureşti), la feminin, respectiv Andrei Muntean (Dinamo Bucureşti, 88.750 puncte).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici