Larvik HK, a doua finalistă a Ligii Campionilor la handbal feminin

Echipa de handbal feminin Larvik HK s-a calificat sâmbătă, în deplasare, în finala Ligii Campionilor, în care se va duela cu Gyor ETO, după ce a eliminat formaţia slovenă Krim Ljubljana, scor 27-19 (13-9).

322 afișări
Imaginea articolului Larvik HK, a doua finalistă a Ligii Campionilor la handbal feminin

Larvik HK, a doua finalistă a Ligii Campionilor la handbal feminin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În tur, Krim a învins cu scorul de 24-22, pe terenul formaţiei nordice, dar în partida de pe teren propriu a fost de nerecunoscut. Larvik a "defilat", mai ales după minutul 20 al meciului şi nu a mai putut fi ajunsă până la final.

Cu scorul general de 49-43, Larvik HK s-a calificat în finala Ligii Campionilor. Adversara echipei norvegiene este Gyor ETO, care a ajuns în ultimul act, după ce a eliminat, joi seara, pe campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea (24-22 în tur, respectiv 24-25 în retur).

Finala Ligii Campionilor se va juca în dublă manşă, în 4-5, respectiv 11-12 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici