Lassana Diarra, obligat de TAS să plătească o amendă de 10 milioane de euro - VIDEO

Potrivit cotidianului francez L'Equipe, Lassana Diarra, fotbalist care se pregăteşte cu naţionalei Franţei pentru Euro 2016, este obligat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv la plata unei amenzi de 10 milioane de euro către fosta sa echipă, Lokomotiv Moscova.

468 afișări
Imaginea articolului Lassana Diarra, obligat de TAS să plătească o amendă de 10 milioane de euro - VIDEO

Lassana Diarra, obligat de TAS să plătească o amendă de 10 milioane de euro

Lassana Diarra, fotbalist care a jucat în acest sezon pentru Olympique Marseille, a semnat în 2013 cu echipa Lokomotiv Moscova. Din cauza unor neînţelegeri, Lassana Diarra a crezut că gruparea din Moscova i-a micşorat salariul fără acordul său şi a semnat cu Olympique Marseille.

Conducerea echipei Lokomotiv Moscova a cerut ajutorul Camerei de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FIFA. Cazul a ajuns ulterior şi pe masa oficialilor de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care au anunţat că fotbalistul trebuie să plătească 10.000.000 euro amendă şi încă 110.000 euro cheltuieli de judecată.

Mai mult, în comunicatul trimis de TAS este scris că fotbalistul va fi suspendat în următoarele 15 luni, sancţiune care ar intra în vigoare după turneul final al Campionatului European.

"Îmi asum întreaga situaţie, aşa cum am făcut şi în trecut. Acest capitol este închis, este timpul ca să mă concentrez pe echipa Franţei şi pe Campionatul European care va avea loc în ţara mea.", a declarat fotbalistul Lassana Diarra pe contul său de socializare.

În vârstă de 31 de ani, Lassana Diarra a mai evoluat în carieră la echipele Le Havre, Chelsea, Arsenal, Portsmouth, Real Madrid şi Anzhi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici