Laurenţiu Reghecampf: Ne dorim să câştigăm campionatul, Cupa României este un bonus

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi, după calificarea în semifinalele Cupei României, că formaţia sa îşi doreşte să câştige campionatul, considerând că un succes în cupă ar fi un bonus.

345 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Ne dorim să câştigăm campionatul, Cupa României este un bonus

Laurenţiu Reghecampf: Ne dorim să câştigăm campionatul, Cupa României este un bonus (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Au fost două meciuri foarte grele, câştigate cu 1-0. Cei de la Viitorul trebuie felicitaţi pentru jocul făcut. Eu cred că echipa mai bună întotdeauna câştigă şi Steaua a câştigat. Noi ne dorim să câştigăm campionatul şi să jucăm în grupele Ligii Campionilor. Cupa este un bonus. Nu cred că e gravă accidentarea lui Muniru, sper să joace luni. La fel şi Adi Popa. Varela este în regulă. Viitorul e o echipă tânără, bună, care m-a surprins pe mine, aceşti copii joacă bine. Eu îi felicit. Din iarnă se vor rezolva problemele de lot şi vom avea o echipă mai puternică. Eu mi-aş dori să joc cu Dinamo în semifinale, dar nu contează, de la anul vom fi foarte puternici şi vom ajunge în finală", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Viitorul, în ultimul sfert de finală al competiţiei.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Stanciu, în minutul 48.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici