Lazio Roma a primit oferte pentru Ştefan Radu de la Newcastle, Tottenham şi Fiorentina

Clubul Lazio Roma a primit oferte pentru fundaşul Ştefan Radu din partea grupărilor Newcastle, Tottenham Hotspur şi Fiorentina, informează presa italiană, citând Sky Sport.

91 afișări
Imaginea articolului Lazio Roma a primit oferte pentru Ştefan Radu de la Newcastle, Tottenham şi Fiorentina

Ştefan Radu (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Site-ul calciomercato.it notează că românul este "mai mult ca niciodată în centrul atenţiei în perioada de transferuri", iar calcionews24.com scrie că Ştefan Radu este "extrem de căutat".

Presa internaţională a mai scris în ultima perioadă că de Ştefan Radu, care are contract cu Lazio până în 2016, sunt interesate cluburile Napoli, Manchester United, Wolfsburg şi Werder Bremen.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani se află la Lazio Roma din 2008, iar în sezonul 2013/2014 de Serie A a marcat un gol în 24 de partide jucate.

Radu a câştigat cu Lazio Roma de două ori Cupa Italiei (2008/2009, 2012'2013) şi o dată Supercupa Italiei (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici