Legenda merge mai departe: Serena Williams s-a antrenat alături de fiica ei de doi ani FOTO+VIDEO

  • Serena Williams a început antrenamentele
  • Fiica sa, Alexis Olympia, i-a fost parteneră
  • Postarea jucătoarei de tenis a devenit virală
384 afișări
Imaginea articolului Legenda merge mai departe: Serena Williams s-a antrenat alături de fiica ei de doi ani FOTO+VIDEO

Legenda merge mai departe: Serena Williams s-a antrenat alături de fiica ei de doi ani FOTO+VIDEO

Serena Williams a început antrenamentele şi a avut-o ca parteneră pe fiica ei, Alexis Olympia. Au apărut echipate la fel, iar postarea de pe Instagram a adunat în câteva ore peste un milion de like-uri. Pe lângă fotografii, Serena a postat şi un filmuleţ în care bate palma cu Alexis Olympia. 

„E incredibil! Le avem în faţă pe campioanele de dublu de la Wimbledon, din 2035”, a scris unul dintre fanii Serenei. 
 
Jucătoarea din Statele Unite a câştigat ultimul său titlu de Grand Slam şi al 23-lea din carieră, în 2017, la Australian Open. La acea vreme, Serena se afla în a opta săptămână de sarcină. Acum, fetiţa ei Alexis Olympia are doi ani şi pare că pasiunea pentru tenis s-a transmis. 
 
În ultima perioadă, Serena Williams a stat în izolare alături de familia sa în Florida. Primul turneu major la care ar putea participa este US Open, programat în perioada 31 august - 13 septembrie. Sunt şanse însă ca primarul New York-ului, Bill de Blasio, să anuleze evenimentul, din cauza pandemiei de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici