Legia Varşovia a făcut apel la eliminarea din Liga Campionilor

Clubul Legia Varşovia, eliminat din Liga Campionilor după ce a folosit un jucător în stare de suspendare la meciul retur cu Celtic, din al treilea tur preliminar, a făcut apel la decizie, a anunţat, marţi, UEFA, citată de AFP.

223 afișări
Imaginea articolului Legia Varşovia a făcut apel la eliminarea din Liga Campionilor

Legia Varşovia a făcut apel la eliminarea din Liga Campionilor (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Comisia de Apel a UEFA va lua în discuţie acest caz miercuri.

Potrivit articolului 18 al regulamentului Ligii Campionilor şi articolului 21 al Codului disciplinar al UEFA, clubul polonez a fost sancţionat cu înfrângere la masa verde, scor 0-3, pentru că l-a folosit miercurea trecută pe Bartosz Bereszynski, suspendat, în returul cu Celtic.

Polonezii câştigaseră ambele manşe, 4-1 pe teren propriu şi 2-0 la Glasgow, dar rezultatul stabilit la masa verde în meciul retur i-a eliminat în urma aplicării criteriului numărului de goluri marcate în deplasare.

Promovarea formaţiei Celtic în play-off a produs mai multe permutări în urnele de la tragerea la sorţi. Scoţienii au devenit cap de serie şi i-au "împins" de pe lista favoritelor pe bulgarii de la Ludogoreţ, care au căzut cu Steaua. Celtic va juca împotriva formaţiei slovene Maribor.

Legia Varşovia a fost inclusă în play-off-ul Ligii Europa şi a căzut la tragerea la sorţi cu fosta adversară a Stelei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, FK Aktobe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici