Lennox Lewis: Cred că Amir Khan şi Carl Froch îşi vor recâştiga titlurile mondiale

Fostul pugilist Lennox Lewis a declarat că este încrezător în viitorul boxului britanic, precizând că atât Amir Khan cât şi Carl Froch, acesta din urmă adversarul românului Lucian Bute, vor redeveni campioni mondiali.

209 afișări
Imaginea articolului Lennox Lewis: Cred că Amir Khan şi Carl Froch îşi vor recâştiga titlurile mondiale

Carl Froch (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Avem pugilişti foarte buni în Marea Britanie, care vor avea rezultate bune în acest an. Cred că atât Amir Khan cât şi Carl Froch îşi vor recâştiga titlurile mondiale. În plus, se pare că vom avea un lot foarte talentat la Jocurile Olimpice. Viitorului boxului britanic este foarte bun. Este foarte puternic", a spus Lewis, informează Daily Express.

Amir Khan are şansa de a recâştiga titlurile WBA şi IBF la categoria superuşoară, în data de 28 aprilie, când va boxa cu americanul Lamont Peterson.

Carl Froch, fost deţinător al titlului WBC la categoria supermijlocie, va boxa cu Lucian Bute la 26 mai, într-un meci în care românul îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici