Leo Grozavu numit antenorul etapei, după victoria cu Rapid Bucureşti

  • Cel mai bun unsprezece al etapei cu numărul 27 din Superliga la fotbal masculin e unul dintre cele mai omogene ale actualei ediţii de campionat.
  • Şapte echipe sunt reprezentate, din care patru chiar de câte doi jucători.
  • Leo Grozavu a fost desemnat de LPF antrenorul etapei.
121 afișări
Imaginea articolului Leo Grozavu numit antenorul etapei, după victoria cu Rapid Bucureşti

Leo Grozavu numit antenorul etapei, după victoria cu Rapid Bucureşti

Victoria surpriză a ieşenilor în confruntarea de pe teren propriu cu Rapid Bucureşti a făcut ca echipa ideală a etapei să aibă doi reprezentanţi. Ambii vin din compartimentul defensiv, care s-a achitat perfect de sarcini, contribuind decisiv la succesul moldovenilor.

FCSB, CFR Cluj şi UTA Arad au a rândul lor câte doi jucători în echipa ideală a etapei, alcătuită de Liga Profesionistă de Fotbal la finalul fiecărei runde.

Echipa ideală a etapei a 27-a:

Portar

Ionut Ailenei (Politehnica Iaşi) - A avut cinci intervenţii mari prin care a ţinut gruparea din Copou în joc.

Fundaşi

Todor Todoroski (Politehnica Iaşi) - A făcut cel mai bun meci în tricoul studenţilor ieşeni. Un bonus pentru apetitul ofensiv arătat.

Denil Maldonado (Universitatea Craiova) - Deşi a evoluat doar pe finalul jocului, a marcat golul în urma căruia Universitatea Craiova a făcut un pas mare spre play-off.

Alexandru Benga (UTA Arad) - Experimentatul fundaş a dirijat excelent defensiva arădenilor. Prinde pentru a treia oară "Echipa etapei".

Raul Opruţ (FC Hermannstadt) - A oferit pasa decisivă la singurul gol din meciul cu FC U Craiova 1948, în urma căruia FC Hermannstadt a rămas în lupta pentru un loc în Top 6.

Mijlocaşi

Marcelo de Freitas (UTA Arad) - O evoluţie fără greşeală la centrul terenului. În plus, a marcat golul care i-a adus grupării arădene a patra victorie în 2024.

Adrian Şut (FCSB) - Este jucătorul care depune un efort fantastic pe toată durata unui meci. Pasă decisivă de clasă la primul gol marcat de Florinel Coman.

Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) - A marcat al şaptelea gol în ediţia curentă, în care mai are şi două pase decisive.

Atacanţi

Frederic Maciel (Oţelul Galaţi) - A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din 2024. A fost a patra sa reuşită în SuperLigă.

Philip Otele (CFR 1907 Cluj) - Un nou meci foarte bun făcut de cel mai productiv atacant al clujenilor. Prin ultima dublă, a ajuns la 11 goluri.

Florinel Coman (FCSB) - Continuă sezonul formidabil, cel mai bun din carieră! A înscris de două ori şi s-a apropiat la doar două goluri de liderul clasamentului golgheterilor (Darius Olaru - 14 goluri, Florinel Coman - 12 goluri).

Antrenorul Etapei

Leo Grozavu (Politehnica Iaşi) – A pregătit perfect duelul cu cea mai în formă echipă din 2024. A reacţionat excelent în momentul în care ieşenii au fost conduşi. Toate schimbările s-au dovedit a fi reuşite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici