Levadia Tallinn, adversara echipei Pandurii Târgu Jiu în turul doi preliminar al Ligii Europa

Formaţia estoniană Levadia Tallinn a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa galeză Bala Town FC, şi s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa, fază în care va întâlni echipa Pandurii Târgu Jiu, informează uefa.com.

285 afișări
Imaginea articolului Levadia Tallinn, adversara echipei Pandurii Târgu Jiu în turul doi preliminar al Ligii Europa

Levadia Tallinn, adversara echipei Pandurii Târgu Jiu în turul doi preliminar al Ligii Europa (Imagine: Shutterstock)

Levadia Tallinn s-a impus în meciul contând pentru manşa secundă a primului tur preliminar al Ligii Europa prin golurile înscrise de Hunt '6, '21, '50. Pentru Bala Town a marcat Jones, în minutul 89.

În tur, Levadia a pierdut cu scorul de 0-1.

Pandurii va juca primul meci din turul doi preliminar în deplasare, la 16 iulie. Returul va avea loc în România, o săptămână mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici