Liderul galeriei Rapid: l-a vândut pe Ioniţă, Zamfir să-şi facă bagajele şi să plece odată cu el

Liderul galeriei Rapid, Liviu Ungureanu, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că suporterii sunt nemulţumiţi de transferul lui Alexandru Ioniţă II la Astra şi i-a transmis acţionarului Adrian Zamfir să îşi facă bagajele şi să plece de la club dacă l-a vândut pe mijlocaşul de 19 ani.

328 afișări
Imaginea articolului Liderul galeriei Rapid: l-a vândut pe Ioniţă, Zamfir să-şi facă bagajele şi să plece odată cu el

Liderul galeriei Rapid: l-a vândut pe Ioniţă, Zamfir să-şi facă bagajele şi să plece odată cu el (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Suntem foarte nemulţumiţi de faptul că actuala conducere a clubului a început să vândă jucători. Noi am tăcut până acum, am susţinut necondiţionat echipa la fiecare meci, însă ne deranjează lipsa de transparenţă a conducerii în transferul lui Ioniţă la Astra. Dacă e adevărat că Ioniţă a fost vândut atunci va fi război între galerie şi conducere. Zamfir a luat clubul gratis şi nu are el cum să vândă jucătorii Rapidului. Dacă l-a vândut pe Ioniţă, Zamfir să îşi facă bagajele şi să se transfere odată cu el", a spus Ungureanu, zis şi Bocciu'.

Şeful galeriei giuleştene a afirmat că pentru a fi patron la Rapid, Adrian Zamfir trebuie mai întâi să investească şi apoi să încaseze bani din vânzarea jucătorilor. "Să aducă el jucători, să îi crească, să investească în ei şi după aia poate să îi vândă. Nu să vândă jucătorii Rapidului crescuţi de alţii. Dacă vrea să fie patron de club atunci să vină cu bani, nu doar să încaseze. Pentru că de încasat e uşor, aşa putem şi noi, Liga Suporterilor Rapidişti, să luăm clubul şi să-l ţinem din cotizaţiile noastre şi din vânzarea biletelor", a afirmat Bocciu', pentru MEDIAFAX.

El a menţionat suporterii rapidişti nu pot fi "adormiţi" uşor şi că vor lua atitudine de fiecare dată când lucrurile la club nu vor decurge normal. "Suporterii Rapidului nu pot fi adormiţi de Zamfir. Să nu creadă asta, nu adormim noi aşa de uşor. Noi niciodată nu avem cum să acceptăm să-l vândă pe Ioniţă pe ascuns. Iar dacă a făcut-o, să plece", a afirmat liderul suporterilor rapidişti.

De asemenea, Liviu Ungureanu i-a transmis lui Adrian Zamfir să nu mai ceară diverşilor oameni de afaceri care vor să cumpere clubul un milion de euro pentru că el a primit clubul gratis de la George Copos. "Am înţeles că la discuţiile pe care le-a avut cu diferiţi oameni care vor să vină să investească la Rapid a cerut 1 milion de euro. Păi de ce? Zamfir să nu mai spună că a băgat milioane în club pentru că el nu a investit nimic. A luat clubul gratis şi nu a investit nimic. Noi, suporterii, am înţeles situaţia de la club, am înţeles că nu au de unde să le plătească salariile jucătorilor, i-am lăsat în pace, dar nu acceptăm să fim minţiţi", a precizat Ungureanu.

Potrivit prosport.ro, preşedintele clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat că fotbalistul Alexandru Ioniţă II este acum jucătorul liderului din Liga I şi că documentele sunt semnate, urmând să fie înregistrate luni la LPF. "Ioniţă este jucătorul Astrei. Suntem dispuşi să-l mai lăsăm până în vară la Rapid dacă giuleştenii mai au nevoie de el în lupta pentru promovare. Documentele sunt semnate şi le vom înregistra mâine la Ligă." a spus Ioan Niculae, duminică, la Dolce Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici