Liderul Premier League, Liverpool, ia trei puncte în prelungiri de la Forest

Darwin Nunez a marcat cu capul un gol în minutul 90+9, iar liderul din Premier League, Liverpool, a obţinut trei puncte, după 1-0 în faţa lui Nottingham Forest, sâmbătă, pe City Ground.

139 afișări
Imaginea articolului Liderul Premier League, Liverpool, ia trei puncte în prelungiri de la Forest

Liderul Premier League, Liverpool, ia trei puncte în prelungiri de la Forest. Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

Golul din ultimul minut al prelungirilor partidei al lui Nunez a dus Liverpool la patru puncte în faţa celei de-a doua clasate, Manchester City, deşi echipa lui Pep Guardiola are un meci în minus. Rezultatul a lăsat-o pe Forest la patru puncte deasupra zonei de retrogradare, pe locul 17, notează Reuters.

"Cel mai dificil meci pe care l-am jucat, din cauza circumstanţelor", a declarat antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp. "Patru meciuri în 11 zile este un lucru foarte complicat cu situaţia echipei pe care o avem (cauzată de indisponibilităţi - n.r.)”, a adăugat Klopp.

După fluierul final, arbitrul Paul Tierney a fost înconjurat de staff-ul tehnic al lui Forest furios, iar managerul Steven Reid a primit cartonaş roşu din cauza protestelor.

Liverpool a avut posesia, dar s-a chinuit în ultima treime de teren în faţa efortului defensiv sârguincios al lui Forest, iar meciul părea destinat unei remize.

Cele 11 zile pline ale lui Liverpool au inclus o victorie în campionat împotriva lui Luton Town, o victorie în turul al cincilea al Cupei Angliei împotriva lui Southampton şi o victorie împotriva lui Chelsea în finala Cupei Ligii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici