Liga 1 la fotbal: Echipele Craiovei, fără victorie în etapa a 5-a

  • FCU Craiova - Chindia 0-0 şi UTA Arad - CS Universitatea Craiova 1-0, în meciurile de sâmbătă.
  • ”Craiova lui Mititelu” este pe locul 7 în Liga 1.
  • ”Craiova lui Rotaru” este pe locul 9 în Liga 1.
167 afișări
Imaginea articolului Liga 1 la fotbal: Echipele Craiovei, fără victorie în etapa a 5-a

Liga 1 la fotbal: Echipele Craiovei, fără victorie în etapa a 5-a

După remiza cu Chindia, Adrian Mutu, antrenor la FC Craiova 1948, s-a declarat mulţumit.

„A fost un meci greu, dificil, cu o echipă incomodă. Şi sezonul trecut era greu să le dai gol, dar şi sezonul ăsta se apără foarte bine. Bravo lor că o fac bine. Noi am încercat să ne facem jocul nostru. Am dominat meciul, posesia e în favoarea noastră, dar tot încercând să pasăm de pe o parte pe alta nu am reuşit să-i desfacem aşa cum am fi vrut şi să marcăm.

N-am ce să le reproşez băieţilor, avem o strategie a noastră, încercăm să jucăm fotbalul aşa cum îl gândesc eu, iar băieţii au avut o atitudine bună. Continuăm să muncim şi să fim cu picioarele pe pământ. Sunt foarte mulţumit de echipă, băieţii au avut atitudine. Sunt momente când trebuie să sufleci mâinile, să rezişti, să insişti şi să ai răbdare. Noi preferam să pasăm mingea pe jos tot timpul şi e clar că un teren ca ăsta nu te ajută. Sperăm să se schimbe gazonul cât mai repede.

Eu vorbesc foarte des cu familia Mititelu. Din ceea ce am vorbit cu Adiţă, se pare că lucrurile sunt pe drumul bun. Conducerea îşi dă seama de ceea ce vreau să fac eu aici şi, până acum, lucrurile sunt ok. Am făcut deja două transferuri, unul e deja cu noi de câteva zile, aşteptăm să-i facem actele. Celălalt ajunge mâine, vom vedea ce se va întâmpla. Probabil la următorul meci vom avea mai multă forţă”, a declarat Mutu, de la FCU Craiova 1948, care are 7 puncte în 5 etape (golaveraj 6-6) şi este pe poziţia a 7-a.

În celălalt joc al zilei de sâmbătă în Liga 1, UTA Arad - CS Universitatea Craiova 1-0. A decis reuşita lui Liviu Antal (minutul 71), fost campion al României cu Oţelul Galaţi. Arădenii sunt pe locul de play-off, 6, cu 8 puncte. În schimb, ”Craiova lui Mititelu”, deţinătoarea Cupei şi a Supercupei României, este pe locul 9, cu 6 puncte, golaveraj 6-7.

Derby-ul rundei a 5-a este programat duminică seară, ora 21.30, Rapid - FCSB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici