LIGA I: ACS Poli Timişoara - Oţelul Galaţi, scor 1-0

Echipa ACS Poli Timişoara a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Oţelul, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care pe banca gălăţenilor a debutat antrenorul german Ewald Lienen.

307 afișări
Imaginea articolului LIGA I: ACS Poli Timişoara - Oţelul Galaţi, scor 1-0

LIGA I: ACS Poli Timişoara - Oţelul Galaţi, scor 1-0

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Szekely, în minutul 90+2, care a fost pe fază după ce Scutaru a şutat în bară şi a înscris cu latul din 6 metri.

ACS Poli Timişoara: Kirev - Petrovici, Scutaru, Şeroni, Nicola - Belu, Ov. Petre - Bărbuţ (Furtado '46), Popovici (Bălace '80), Nanu (Balaure '64) - Szekely. Antrenor: Aurel Şunda.

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Milea, Sipovici, Mişelăricu, Popescu - Giurgiu, Cooper - Gavrilă (Iorga '73), Băjenaru (Filip '73), Marquinhos - Henrique. Antrenor: Ewald Lienen.

Cartonaşe galbene: Belu '35, Bărbuţ '39, Nanu '55, Şeroni '68, Kirev '75, Nicola '79 / Milea '33, Cooper '47.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Valentin Avram, Vlad Bârleanu (asistenţi) - Florin Mazilu (rezervă).

Observatori: Marian Salomir, Gheorghe Chivorchian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici