LIGA I: Astra Giurgiu - Petrolul Ploieşti, scor 1-2

Echipa Petrolul Ploieşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, aceasta fiind prima înfrângere a giurgiuvenilor în actualul sezon.

258 afișări
Imaginea articolului LIGA I: Astra Giurgiu - Petrolul Ploieşti, scor 1-2

LIGA I: Astra Giurgiu - Petrolul Ploieşti, scor 1-2 (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Hamza '15 din penalti şi Grozav '19, în timp ce pentru gazde a înscris Fatai, în minutul 64.

0-1: Hamza a transformat penaltiul dictat de arbitrul Ovidiu Haţegan pentru un fault comis de Ben Youssef asupra lui Priso.

0-2: Hamza i-a pasat lui Grozav şi acesta a înscris cu un şut de la 9 metri lateral stânga.

1-2: Fatai a pătruns în partea dreaptă, a trecut de doi fundaşi adverşi şi a înscris din unghi cu un şut la colţul lung.

Astra Giurgiu: Lung jr. - Măţel, Ben Youssef, Găman, Junior Morais - Cristescu, Laban (Enache '27) - Tembo, Seto (Ivanovski '62), William (Bukari '27) - Fatai. Antrenor: Daniel Isăilă.

Petrolul Ploieşti: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Benga, Guilherme - Hoban, De Lucas - Priso (Boudjemaa '62), Camara (Dore '72), Grozav - Hamza (Mustivar '65). Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Ben Youssef '14, Cristescu '71 / Alcenat '43, Camara '53, Grozav '80, Mustivar '90.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Micloş Nagy, Mircea Orbuleţ (asistenţi) - Cătălin Popa (rezervă).

Observatori: Dan Berbecaru, Claudiu Popa.

Supervizor: Valentin Alexandru.

Înaintea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist Costică Ştefănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici