Liga I: Dinamo Bucureşti - CS Turnu Severin, scor 4-2

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni seară, cu scorul de 4-2 (1-1), formaţia CS Turnu Severin, în ultimul meci din etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I, după ce oaspeţii au reuşit să deschidă scorul.

323 afișări
Imaginea articolului Liga I: Dinamo Bucureşti - CS Turnu Severin, scor 4-2

Dinamo Bucureşti - CS Turnu Severin, scor 4-2, în Liga I (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de C. Matei '34, Dănciulescu '47, Alexe '51 din penalti şi Ţucudean '56, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Neacşa '15 din penalti şi Thomas '80.

0-1: Neacşa a transformat penaltiul pe care tot el l-a obţinut după un duel cu Galchev.

1-1: Ţucudean i-a pasat lui Matei şi acesta a înscris cu un şut la colţul lung de la 14 metri lateral dreapta.

2-1: Curtean a fost lansat în adâncime, a întors balonul în mijlocul careului oaspeţilor şi Dănciulescu a marcat cu un şut de la 11 metri.

3-1: Alexe a transformat penaltiul dictat de arbitrul Cătălin Popa după faultul comis în careu de Marinescu asupra lui Dănciulescu.

4-1: Alexe a centrat pentru Ţucudean şi atacantul dinamovist a înscris din "foarfecă" de la 6 metri.

4-2: Thomas l-a învins pe Bălgrădean cu un şut excepţional de la 22 de metri.

În minutul 57, Barry (CS Turnu Severin) a primit două cartonaşe galbene în aceeaşi fază. El a primit cartonaş galben pentru un fault la Matei, iar apoi l-a îmbrâncit pe Galchev şi a văzut al doilea avertisment.

Dinamo Bucureşti: Bălgrădean - L. Rus, Luchin, Koulibaly (Curtean '46), Pulhac - Galchev, D. Grigore - C. Matei (A. Cristea '79), Dănciulescu, Alexe - Ţucudean (Filip '77). Antrenor: Dorinel Munteanu.

CS Turnu Severin: Marinescu - Mitici, Durimel, Dandea, Barry - Moutinho (Fl. Pătraşcu '73) - Neacşa, Dragalina (Thomas '54), Olah, Zaharia (Al. Giurgiu '68) - Vancea. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Ţucudean '10 / Zaharia '30, Marinescu '50, Barry '57, '57.

Cartonaş roşu: Barry '57.

Arbitri: Cătălin Popa (central) - Sebastian Gheorghe, Gabriel Stroe (asistenţi) - Iulian Călin (rezervă).

Observatori: Florin Hîncu, Paul Mincu.

La partida din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 1.000 de spectatori.

Mijlocaşul dinamovist Issa Ba trebuia să fie titular în acest meci, dar s-a accidentat la încălzire şi a fost înlocuit în primul "11" cu Paul Koulibaly, iar pe banca de rezerve a fost trecut Sergiu Homei.

Suporterii dinamovişti prezenţi în Peluza Cătălin Hâldan au afişat mai multe bannere în memoria unui fan decedat, pe două dintre ele fiind scris: "Vocea peluzei are un glas mai puţin, vei fi un câine şi după moarte Cosmin" şi "RIP Cosmin". De asemenea, înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria suporterului dinamovist.

Jucătorii dinamovişti au intrat pe teren cu un banner pe care scria: "Ai fost cu noi în peluze la rău şi la bine, Cosmin câine adevărat nu vei fi uitat". Acest banner a fost afişat ulterior în Peluza Cătălin Hâldan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici