Liga I: Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna, scor 2-1

Echipa Pandurii Târgu Jiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I în care jucătorul oaspeţilor Daniel Stan a fost eliminat la doar un minut după intrarea pe teren.

247 afișări
Imaginea articolului Liga I: Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna, scor 2-1

Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna, scor 2-1, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Voiculeţ '40 şi Maxim '67, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Wellington, în minutul 2.

0-1: Wellington a fost lansat în banda stângă, a pătruns în careu şi l-a învins pe Mingote cu un şut la colţul scurt de la 14 metri.

1-1: Voiculeţ a şutat de la peste 30 de metri, mingea a prins pământul în faţa portarul Niţă şi a intrat în poartă.

2-1: Răduţ a fost lansat în adâncime, l-a driblat pe Niţă, i-a centrat lui Cristea în faţa porţii, ştutul acestuia a fost respins de un fundaş, dar balonul a sărit la Matulevicius care i l-a aşezat lui Maxim şi acesta a înscris din 6 metri.

În minutul 74, Daniel Stan (Concordia Chiajna) a fost eliminat la doar un minut de la intrare după un fault dur din spate asupra lui Maxim. Antrenorul ilfovenilor, Ilie Stan, a protestat la decizia centralului Dragoş Istrate şi a fost trimis în tribună.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Unguruşan, Viera, Mamele, Vlad - Voiculeş, Nistor, Răduţ (Boutadjine '88) - Maxim (Băcilă '81), Lemnaru (Matulevicius '54), C. Cristea. Antrenor: Petre Grigoraş.

Concordia Chiajna: Fl. Niţă - Belu, Belica, Fl. Ilie (D. Stan '73), Bambara (Popovici '46) - Leca, Purece - Creţu, S. Pană, Serediuc - Wellington (Ibrici '82). Antrenor: Ilie Stan.

Cartonaşe galbene: Viera '27, Voiculeţ '90+2 / Bambara '29, Creţu '52, Purece '56.

Cartonaş roşu: D. Stan '74.

Arbitri: Dragoş Istrate (central) - Micloş Nagy, Bogdan Hârlab (asistenţi) - Cătălin Buşi (rezervă).

Observatori: Florentin Ivan, Gheorghe Nedelescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici