Liga Naţională de baschet: CSM Oradea, victorie în primul meci din semifinale

Echipa de baschet masculin CSM Oradea conduce cu 1-0 la general în semifinalele Ligi Naţionale, pe campioana CSU Ploieşti, după victoria de miercuri, de pe teren propriu, scor 80-60 (43-23).

153 afișări
Imaginea articolului Liga Naţională de baschet: CSM Oradea, victorie în primul meci din semifinale

Liga Naţională de baschet: CSM Oradea, victorie în primul meci din semifinale (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Marcatori:

CSM Oradea – Comagici 18 puncte, Franklin 14, Pesici 11, Dillon 12, Stefanovici 6, Lupusavei 6, Marici 6, Ţibîrnă 4, Lazăr 3

CSU Ploieşti – Tica 17 puncte, Mohammed 15, Burlacu 9, Miletici 7, Vlahovici 6, Stănescu 3, Timermanis 3.

Cea de-a doua partidă din cele cinci programate în semifinale va avea loc joi, tot la Oradea.

În prima semifinală, BC Mureş s-a impus pe teren propriu scor 89-69 (43-31), în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş şi va juca joi cea de-a doua partidă.

Partidele 3 şi 4 vor avea loc pe terenul echipelor vizitatoare, în 8-9 mai. O eventuală partidă decisivă ar urma să aibă loc, la Oradea şi Tg. Mureş, în 12 mai.

Câştigătoarele din semifinale se califică în finală, care se va disputa în sistemul “cel mai bun din şapte meciuri”.

Campioana en-titre este CSU Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici