Linia 41 va funcţiona cu program prelungit, marţi, când e programat meciul România U21-Croaţia U21

Marţi seara, linia 41 va funcţiona cu program prelungit pentru preluarea fluxului de călători la finalul meciului România U21-Croaţia U21.

246 afișări
Imaginea articolului Linia 41 va funcţiona cu program prelungit, marţi, când e programat meciul România U21-Croaţia U21

Linia 41 va funcţiona cu program prelungit, marţi, când e programat meciul România U21-Croaţia U21

Cu ocazia organizării meciului de fotbal România U21 – Croaţia U21 pe Stadionul Steaua, marţi, tramvaiul 41 va avea program prelungit pentru a asigura transportul călătorilor în condiţii de siguranţă după finalizarea evenimentului, a anunţat STB.

Tramvaiele liniei 41 vor circula la intervale de 10-15 minute până la defluirea totală a spectatorilor de pe stadion.

România U21 joacă marţi ultima partidă din cadrul Campionatului European.

Croaţia şi România joacă acest meci fără miză, niciuna nemaiavând şanse de a se califica în sferturile de finală, după ce au pierdut primele două partide din grupă.

Singura miză este totuşi aceea de a evita ultimul loc în grupă. Pentru a realiza acest deziderat, România are nevoie de o victorie, în timp ce pentru Croaţia este suficient şi un egal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici