Lionel Messi: Bayern a fost mult mai puternică. Trebuie să încercăm să întoarcem rezultatul

Atacantul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a declarat, marţi seară, după înfrângerea din meciul cu Bayern Munchen, scor 0-4, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, că formaţia germană a fost mult mai puternică.

289 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi: Bayern a fost mult mai puternică. Trebuie să încercăm să întoarcem rezultatul

Lionel Messi: Bayern a fost mult mai puternică. Trebuie să încercăm să întoarcem rezultatul (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Trebuie să ne ridicăm, să încheiem cu bine campionatul şi să încercăm să întoarcem acest rezultat. Bayern a fost mult mai puternică, mai ales fizic. Este păcat că am pierdut astfel, dar trebuie să mergem mai departe. Trebuie să ne revenim pentru meciul retur şi să încercăm să recuperăm diferenţa", a spus Messi.

Căpitanul Xavi Hernandez consideră că toată echipa Barcelonei a jucat slab: "Adversarul ne-a fost superior, mai ales fizic, şi trebuie să acceptăm acest lucru. Ei au avut mai mult posesia, iar noi nu am atacat cum trebuie şi nu ne-am creat ocazii. Bayern a fost foarte bună pe contraatac, a exploatat jocul pe benzi şi ne-a pus în dificultate. Am fost vulnerabili la fazele fixe, aşa am primit primele două goluri. Toată echipa noastră a jucat slab, dar trebuie să ne felicităm adversarii. În retur nu trebuie să facem nimic special. Avem la dispoziţie 90 de minute să producem un miracol".

Fundaşul brazilian Daniel Alves a afirmat că Bayern Munchen a meritat victoria. "Va fi foarte greu în retur. Să recuperăm de la 0-4 va fi dificil, dar vom da totul pentru a ieşi cu capul sus din teren. Pentru moment trebuie să ne felicităm adversarii, au jucat cu mult mai multă intensitate decât noi. Nu am reuşit să marcăm, deoarece nu ne-am creat ocazii. Bayern a meritat victoria. Când întâlneşti un adversar mai puternic decât tine, unicul lucru pe care îl poţi face este să-l feliciţi", a precizat Alves.

Fundaşul Gerard Pique consideră că Bayern Munchen a fost superioară din toate punctele de vedere: "Au fost mai puternici şi trebuie felicitaţi. Va trebui să învingem la o diferenţă mare pe Camp Nou. Astăzi, adversarul a avut mai multă viteză, a fost mai puternic, ne-a fost superior din toate puncte de vedere".

Formaţia Bayern Munchen a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa FC Barcelona, într-un meci contând pentru prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Thomas Muller '25, '82, Mario Gomez '49 şi Arjen Robben '73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici